Barangolások a nőiség birodalmában

MESÉLEK HÁT… a Mesekemencénél…

Kurzusokat, előadásokat, egyéni konzultációkat tartok.

Videóanyagokat készítek, tananyagokat írok.

Élvezem.

Az Inspirációt, ahogyan érkezik.

És időről időre ámulattal, csodálattal tölt el, hogy tényleg minden emberi kihívásunkról szól egy mese – és benne a megoldás!

Imádom a hivatásomat…

Van, aki figyelő-(meg)értő (meg)hallgatásra, és az élet útvesztőiben való eligazításra vágyik, segítő beszélgetés útján.

Van, aki konkrét mesék vagy a meseírás, írás által lát rá saját árnyaira, blokkjaira, illetve talál rá rejtett kincseire.

Van, akihez a játékon, a jeleneteken, az improvizáción, a színházi eszközökön keresztül vezet az út (drámapedagógia).

És van, akit a tánc, a kétkezi alkotás vagy a meditáció szabadít fel.

Ami mindegyik területben közös: a női oldalunk (jobb agyfélteke, érzelmek világa) saját erejű felszabadítása és áramoltatása az út, amely a velem való találkozásokkor járható. Soha nem mondok “tutit”, hanem a kezedet fogom,  hiszek benned – és inspirállak, elgondolkodtatlak beszélgetés, játék által, hogy megtalálhasd a saját válaszaidat, a saját hangodat. Melletted állok, de nem oldok meg semmit helyetted. A történeted Hőse mindvégig Te maradsz. Bolyongásaid során is lehetek kísérőd úgy, hogy nem sürgetlek, csak biztonságot és kereteket adok ahhoz, hogy saját tempódban járhasd erősödésed, emelkedésed útját. Az, hogy épp milyen tevékenységen keresztül haladunk előre, sokszor az adott pillanat dönti el…

Egyéni konzultáció

SEGÍTŐ BESZÉLGETÉS – felnőtteknek

Szabó Virág

Mentálhigiéniai, önismereti, pszichológiai-spirituális beszélgetés, igény szerinti kreatív módszerekkel (mese, írás, tánc, meditáció és egyéb varázseszközök). Tápláló figyelemmel való meghallgatás és/vagy megoldásközpontú coaching. Néhány témakör: kapcsolati problémák, kihívás a(z ön)agresszióval, kommunikációs nehézségek, elakadás az életúton, nőiséggel/férfiszereppel kapcsolatos kérdések, kiégés, helykeresés stb.

Jelenleg személyes vagy zoom-messenger-beszélgetésre van lehetőség!
Személyes találkozás Budapesten, Budaörsön vagy Törökbálinton valósulhat meg.

Hozzájárulás:
Online: 12 000 Ft/60 perc
Személyes találkozás esetén:  15 000 Ft/60 perc (Törökbálint)
/ 15 óra után: 16 000 Ft/60 perc
Személyes találkozás esetén: 18 000 Ft/60 perc (Budapest, Budaörs, Érd, Diósd) – csak délelőtt van lehetőség rá! (8.30-12.30 között)

Amennyiben nincs lehetőséged a teljes összeget kifizetni, 8 – 10 000 Ft közötti összeget megjelölhetsz honoráriumként – 50 perces zoom-beszélgetésre.

SEGÍTŐ BESZÉLGETÉS – GYEREKEKNEK ÉS CSALÁDOKNAK

Mentálhigiéniai, önismereti, pszichológiai-spirituális beszélgetés, igény szerinti kreatív módszerekkel (mese, írás, tánc, meditáció és egyéb varázseszközök). Tápláló figyelemmel való meghallgatás és/vagy megoldásközpontú coaching.
Ha szülőként elakadtál, kérdéseid vannak, gyermeked szokatlan tüneteket produkál, kizökkent a rend a családban – fordulj hozzám bizalommal. Először a szülővel beszélgetek, és szükség esetén vonjuk be a folyamatba a gyermeket vagy a többi érintett családtagot. Játékos, kreatív közös gondolkodás a gyors, hatékony megoldásokért.

Jelenleg személyes vagy zoom-messenger-beszélgetésre van lehetőség!
Személyes találkozás Budapesten, Budaörsön vagy Törökbálinton valósulhat meg.

Hozzájárulás:
Online: 12 000 Ft/60 perc
Személyes találkozás esetén:  15 000 Ft/60 perc (Törökbálint)
/ 15 óra után: 16 000 Ft/60 perc
Személyes találkozás esetén: 18 000 Ft/60 perc (Budapest, Budaörs, Érd, Diósd) – csak délelőtt van erre lehetőség (8.30-12.30 között)

Amennyiben nincs lehetőséged a teljes összeget kifizetni, 8 – 10 000 Ft közötti összeget megjelölhetsz honoráriumként – 50 perces zoom-beszélgetésre.

TUDNIVALÓK

A programok megvalósulásához a megadott minimum létszám szükséges, ezért lényeges, hogy ezekre időben regisztráljatok.

Ezektől visszalépni minimum 24 órával a megvalósulás előtt lehetséges, 24 órával a program megvalósulása előtt a részvételi díj már nem visszaigényelhető. 

A jelentkezés után számla érkezik a jelentkező számára, aminek befizetése után valósulhat meg az együttműködés.

Fizetni a számla érkezése után, 24 órával a program megvalósulása előtt szükséges.

Ha valamilyen okból meghiúsulna a program, a díjat természetesen visszatérítem, és 10 % kedvezményt adok egy következő program árából.

Megértéseteket köszönöm.  

RÓLAM ÍRTÁTOK

“Bárcsak tudtam volna korábban, hogy létezik ez a kurzus… Teljesen másképp alakult volna az életem, belső erőm birtokában…”

„Fizikai gyógyulást (is) eredményezett mindaz, amiken Virág női önismereti kurzusain végigmehettem. Erős lettem, kiléptem az áldozatszerepből, szerelmes vagyok. És szeretem, tisztelem, becsülöm önmagam. Végre!”

„Sose gondoltam, hogy ennyi kreativitás rejlik bennem. És amióta élem Virág támogatásával a kreativitásomat, gyógyulok… Sokkal jobban érzem magam a bőrömben!”

„Női körbe érkeztem, szerettem a közös áramlás minden pillanatát. Ma már a régen sose értett meséket imádom, mert ahogy azokkal dolgozunk, az valami csoda!”

Kapcsolat

viragmesebirodalma@gmail.com

messenger: Szabó Virág

Copyright 2022 | Minden jog fenntartva! | Készítette: Weblektor